Mikä muu kruunaisikaan tiistai-iltaa paremmin kuin samppanja ja sushi. Se sisältyi tiistaihimme kun suuntasimme ystäväni Jennyn kanssa yritysesittely-iltaan eräässä management consulting firmassa. Virallisen osuuden jälkeen ja suoritettuamme erään aiheeseen liittyvän casen oli hauskanpidon aika, samppanjan maistelua ja sushia. Saimme erittäin hyvän alustuksen samppanjan historiaan ihan alan asiantuntijalta, jolta löytyi myös huumorintajua. Saimme kuulla kiinnostavia faktoja kuten sen että Dom Perignon oli munkki, ja että yhdessä samppanjapullossa on 25 000 kuplaa. Sitä on jopa tutkittu Ranskassa.
Tuesday, October 8, 2013
Champagne and sushi night
What more can make a Tuesday night than champagne and sushi. That's what we headed to enjoy with my friend Jenny as we participated in a corporate presentation evening at a management consulting firm. After the formal part and some case solving it was time for the fun, champagne tasting and sushi. We got a really nice introduction to the history of champagne from an expert. He was rather humorous also. We got to know interesting facts such as that Dom Perignon was a monk and that one bottle of champagne has 25 000 bubbles in it. It's been researched in France.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment